A day like any other day, but yet different

Glömde mobilen ute i regnet idag. Tidigare idag så satt jag ute på min altan och läste 'the host' (kan rekommendera den förresten, mycket bra bok). Jag hade lagt ifrån mig mobilen på en av utestolarna. Sedan när jag gick in tänkte jag inte mer på den. Jag tog dock in baden baden stolen jag suttit i eftersom jag inte ville att den skulle bli blöt (märk väl att jag tänker mer på en stol än min mobil). För 20 minuter sedan, efter ett kraftigt regnfall, kom jag plötsligt att tänka på att jag inte hadse sett min mobil på länge. Så jag gick tillbaka i minnet och insåg att den kunde vara på altanet. Och det var den minsann, blöt och eländig. Men den funkar fin-fint! 

Jag älskar åska! Synd att jag inte har sett några blixtar ikväll, men det kanske blir lättare att se när det börjar mörkna. Då ska jag göra en kopp te och kura ihop mig i ett stort fönster och kolla på skådespelet. Jag tycker att blixtar är otroligt vackra.

Vid busshållplatsen idag träffade jag en kille som gick i parallellklassen på min förra skola. Han skulle förklara var han bodde någonstans, och jag försökte förstå. Men vi utgick ifrån helt olika ställen och det blev bara ett enda stort virrvarr av gator hit och dit. Och mycket skratt. Värt att nämna är att han bara bor några få kvarter ifrån mig, så det borde inte ha varit så svårt. 

Jag hade klänning på mig i skolan idag. Det hör inte till vanligheterna, ska ni veta. Och till på köpet var den turkosblå, otroligt uppseendeväckande. Och om inte det var tillräckligt så hade jag ingen bh under (nej jag är inte slampig, det är bara det att det inte går att ha bh under den klänningen. Dels så hade den antagligen stuckit upp en hel del och så hade den liksom inte fått plats haha). Det var härligt att gå barbent för en gångs skull, även om jag ofta fick hålla i klänningsfållen för att den inte skulle blåsa upp.


Bilden har ingenting med inlägget att göra, men jag gillar den som attans så den får vara med ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0