A day like any other day, but yet different

Glömde mobilen ute i regnet idag. Tidigare idag så satt jag ute på min altan och läste 'the host' (kan rekommendera den förresten, mycket bra bok). Jag hade lagt ifrån mig mobilen på en av utestolarna. Sedan när jag gick in tänkte jag inte mer på den. Jag tog dock in baden baden stolen jag suttit i eftersom jag inte ville att den skulle bli blöt (märk väl att jag tänker mer på en stol än min mobil). För 20 minuter sedan, efter ett kraftigt regnfall, kom jag plötsligt att tänka på att jag inte hadse sett min mobil på länge. Så jag gick tillbaka i minnet och insåg att den kunde vara på altanet. Och det var den minsann, blöt och eländig. Men den funkar fin-fint! 

Jag älskar åska! Synd att jag inte har sett några blixtar ikväll, men det kanske blir lättare att se när det börjar mörkna. Då ska jag göra en kopp te och kura ihop mig i ett stort fönster och kolla på skådespelet. Jag tycker att blixtar är otroligt vackra.

Vid busshållplatsen idag träffade jag en kille som gick i parallellklassen på min förra skola. Han skulle förklara var han bodde någonstans, och jag försökte förstå. Men vi utgick ifrån helt olika ställen och det blev bara ett enda stort virrvarr av gator hit och dit. Och mycket skratt. Värt att nämna är att han bara bor några få kvarter ifrån mig, så det borde inte ha varit så svårt. 

Jag hade klänning på mig i skolan idag. Det hör inte till vanligheterna, ska ni veta. Och till på köpet var den turkosblå, otroligt uppseendeväckande. Och om inte det var tillräckligt så hade jag ingen bh under (nej jag är inte slampig, det är bara det att det inte går att ha bh under den klänningen. Dels så hade den antagligen stuckit upp en hel del och så hade den liksom inte fått plats haha). Det var härligt att gå barbent för en gångs skull, även om jag ofta fick hålla i klänningsfållen för att den inte skulle blåsa upp.


Bilden har ingenting med inlägget att göra, men jag gillar den som attans så den får vara med ändå.

Sunny morning


Kladdande en måndag


Åh fy vilken tråkig bild! Ett litet hus, lite mark, blå himmel och en simpel sol. Oooj så djupt och genomtänkt...


Yeey mord! Det gör det hela lite roligare, tycker ni inte? Stympade ormar i håret är säkert mysigt. Tja hon ser ju ut att vara ganska avslappnad i alla fall, med tanke på omständigheterna menar jag. Fast vem vet, hon kanske är död. Det är upp till var och en att tolka. Sedan kan man ju fundera på vad den gröna fläcken på halsen är... Någon som har en gissning?


Score!

Sprang milen ikväll. 55 minuter tog det. Inte illa. Så bra kondition som jag har nu har jag inte haft sedan i augusti förra året. För det har ju varit vinter och jag har ätit för mycket och tränat för lite. NU är det läggdags. Imorgon har jag franskaprov. Blurk!

Coming up

1. Ut och springa. Det blir nog åttan eller milen, beroende på hur jag känner mig. Fast jag kör nog i ganska lugnt tempo idag. Resten av veckan ska jag dock köra några hårdare pass för att komma igång igen.
2. Hem och duscha, göra hårinpackning, raka benen och sånt. Och måla naglar kanske. Åh så mysigt!
3. Stor kopp te + tv eller bok.


Starting over

Att blogga är verkligen ingenting för mig. Jag är en periodare när det gäller att uppdatera. Believe me, jag har varit med förut. En dag skriver jag fem inlägg och sedan hör man ingenting av mig på någon månad. Men det är sådan jag är. Ibland vill jag skriva och ibland skiter jag fullständigt i det. Men trots detta så har jag bestämt mig för att försöka ytterligare en gång. Det kan ju inte skada, right?